Fuglefoderautomat.dk » Alle guides » Fuglefoder » vidaXL Fuglefoder

Bedste vidaXL Fuglefoder: Se top 2

(opdateret april 2023)

Du er landet på Fuglefoderautomat.dk, det helt rigtige sted at finde vidaXL fuglefoder. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle tilbud på vidaXL fuglefoder | ✅ Fuglefoder-kvaliteten | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

På denne side

Detaljeret gennemgang af de 2 bedste vidaXL fuglefoder

Her kan du se hele vores liste over de bedste vidaXL fuglefoder som du kan finde lige nu.

De 2 udvalgte produkter på listen (klik for at gå til det enkelte produkt):

1: vidaXL fuglefoder 10 stk. fyldte halve kokosnødder 290 g

  • Dagens pris: 297,- kr.
  • Fundet hos VidaXL DK
  • Mærke: vidaXL

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos VidaXL DK.

Her kan “vidaXL fuglefoder 10 stk. fyldte halve kokosnødder 290 g” fås til 297,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Disse 10 halve kokosnødder i fem forskellige varianter er fyldt med fuglefoder, og de tilbyder en blanding af fedt og proteiner i høj kvalitet, hvilket giver vilde fugle en ekstra dosis energi.
Dette fuglefoder er lavet af råmaterialer i høj kvalitet, herunder frø, korn, melorme, rosiner og peanuts, og velproportioneret til at give højeffektiv olie og proteiner, hvilket giver energi og holder fuglene varme i løbet af de kolde vintermåneder.
Det er perfekt foder til dine vilde venner hele året rundt! Her får du en afbalanceret blanding for alle fuglearter.
Dette generelle foder dækker en lang række fugle.
Hvis du vil tiltrække en særlig slags fugl, skal du vælge et specielt foder og undersøge dette selv på forhånd.
Vi kan ikke acceptere klager, som at foderet ikke accepteres af nogle fuglearter, eller der er for lille en mængde af bestemt frø.
Materiale: Rosiner, peanuts, solsikkekerner, melorme, spiselige fedtstoffer og korn Vægt: 290 g per halve kokosnød Foder til alle årstider Opbevares på et køligt og tørt sted.
Pakken indeholder : 2 x kokosnød med fedtfyld 2 x kokosnød med rosiner 2 x kokosnød med peanuts 2 x kokosnød med solsikkekerner 2 x kokosnød med melorme…

Se hos VidaXL DK ❯❯

2: vidaXL fuglefoder 25 kg

  • Dagens pris: 411,- kr.
  • Fundet hos VidaXL DK
  • Mærke: vidaXL

Sidste produkt på vores liste er vidaXL fuglefoder 25 kg som vi har fundet til 411,- hos VidaXL DK.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne kvalitetsfoder til fugle tilbyder en nærende blanding af frø med høj energi, som er perfekte til hængende foderbrætter og fugleborde.
Sorghum, hvede, havre, solsikkefrø og hirse er velproportioneret i denne pakke fuglefrø, som vil give energi og holde fuglene varme i kolde vintermåneder.
Kvalitetsmaterialer indeholder en blanding af olier, proteiner og mineraler, der sikrer en sund, afbalanceret kost til forskellige slags vilde fugle, såsom rødhalse, blåmejser, bogfinker, solsorte, stære og mange flere! Her får du en afbalanceret blanding for alle fuglearter.
Dette generelle foder dækker en lang række fugle.
Hvis du vil tiltrække en særlig slags fugl, skal du vælge et specielt foder og undersøge dette selv på forhånd.
Vi kan ikke acceptere klager, som at foderet ikke accepteres af nogle fuglearter, eller der er for lille en mængde af bestemt frø.
Materielle komponenter: Sorghum 38 % Hvede 22 % Havre 20 % Stribede solsikkefrø 10 % Hirse 10 % Vægt: 25 kg Fremragende til brug på hængende foderbræt og fugleborde Opbevares på et køligt og tørt sted….

Se hos VidaXL DK ❯❯

Andre mærker af fuglefoder

På vores liste her har vi samlet de 2 bedste fuglefoder på tværs af alle mærker og brands. Men vi har også lavet lister for hvert brands, så for mere detaljeret information kan du klikke dig ind på disse lister og finde den helt rigtige fuglefoder til dine behov: