Bedste Fuglefoderautomat - se top 7

Priser og lagerstatus på nedenstående fuglefoderautomater er senest opdateret i dag (18/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Fuglefoderautomat.dk, det helt rigtige sted at finde fuglefoderautomater. Vi har udvalgt 7 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det fuglefoderautomat tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 7 forskellige fuglefoderautomater fra 1 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Fuglefoderautomat 6-kantet 34 cm

Fuglefoderautomat 6-kantet 34 cm

369 kr.

268,95 kr.

Billede af Fuglefoderautomat kombi

Fuglefoderautomat kombi

209 kr.

174,68 kr.

Billede af Ryom Fuglefoderautomat Bambus Basic

Ryom Fuglefoderautomat Bambus Basic

229 kr.

159 kr.

Billede af Ryom Fuglefoderautomat Bambus Double

Ryom Fuglefoderautomat Bambus Double

249 kr.

169 kr.

Billede af Fuglefoderautomat til foderbalnding

Fuglefoderautomat til foderbalnding

179 kr.

158 kr.

Billede af Eva Solo De Luxe fuglefoderautomat, kobber

Eva Solo De Luxe fuglefoderautomat, kobber

599 kr.

Billede af Eva Solo De Luxe fuglefoderautomat, sort

Eva Solo De Luxe fuglefoderautomat, sort

397 kr.

8 tips til at vælge den rigtige fuglefoderautomat til haven

Vil du gerne fodre fugle i haven, så er det et projekt som du skal engagere dig til. Det nytter ikke noget af fuglene har et sted, hvor de fast kan komme og få noget at spise, for derefter at dette privilegium bliver taget fra dem igen. Det kan forvirre dem og i værste fald, så kan de blive ved med at vende tilbage uden held. Derfor er denne artikel lavet, her kan du nemlig læse og lære meget mere om fuglefodring, hvad der skal til og hvad du skal lære for at gøre det bedst muligt.

Husk at fodre året rundt og variér foderet

Hvis du gerne vil fodre fugle i din have, så kan det være en god idé allerede at starte med at fodre tidligt på efteråret. Her skal du huske på at du skaber vaner for fuglene så, hvis du ønsker at få fugle på besøg i haven om vinteren, kan du med fordel sørge for at der er foder dagligt. Går du i gang med at fodre fugle i din have, så er det vigtigste du skal huske, at huske at fodre dem i de hårde vintermåneder. Det er der, hvor de har allermest behov for det. Men du kan med fordel fodre fuglene hele året rundt, på den måde kan du måske få lov til at opleve mejser og flagspætter, med deres unger, som besøger dit foderbræt. Hvilket foder du skal bruge afhænger meget af de fugle, som du gerne vil have på besøg, og samtidig er det vigtigt, at det bliver varieret godt og passer til sæsonen. Derfor er det også vigtigt, at du vælger den helt rigtige foderautomat eller automater, som passer til alle formål.

Dette foder kan være en fordel at bruge - det kan være en fordel med flere foderautomater

Nu er du blevet klogere på, hvordan du skal fodre fuglene, men hvilket foder skal du så huske at bruge? Knuste frø og nødder kan være en fordel at bruge som foder, dette er fordi det er en god proteinrig erstatning når det er svært for fuglene at finde og skaffe insekter. Vil du have besøg af drosler, så er de ekstremt glad for æbler, specielt de frasorteret og halvrådne. Silkehaler er ligeså glade for æbler, men i særdeleshed også bær. Solsikkefrø og hampefrø tiltrækker mange forskellige fugle som for eksempel grønirisk, kvækerfinker, bogfinker, kernebider og dompap. Du kan faktisk også bruge madrester som kartofler og ris, men du skal være bevidst om, at dette kan tiltrække fugle som for eksempel krager og måger. Derfor kan det være en god idé at vælge forskellige slags foderautomater, der passer til de forskellige fugle og former for foder og placere dem forskellige steder i haven, så du deler det op og gør det mere trygt for de besøgende gæster.

Placering af foderbrættet - og valg af den rette foderautomat

Hvordan du skal fodre fuglene og med hvilket foder har selvfølgelig stor betydning for dit fremtidige projekt, men hvor skal man så lige placere fuglefoderautomaten? Det er det næste spørgsmål som du kan få svar på, samt hvilke foderautomater der passer til hvad. En foderautomat kan placeres næsten alle steder i haven, især mejserne skal nok finde frem til det uanset hvad. En åben fuglefoderautomat, kan dog skabe tryghed hos de fleste fugle, da dette giver et frit udsyn. Det kan også være en fordel med de lukkede, så du kan skabe ro ellers er det en god idé at placere foderautomaten et roligt sted. Sørg for at vælge en foderautomat der er stor nok, på den måde er du sikker på ikke at skabe stridigheder. En lukket foderautomat er ligeledes god i forhold til at beskytte maden for frost og holder det tørt. Hvis der er kantlister på din foderautomat, så sikre du også at fuglefoderen ikke ryger på jorden. Derfor er der fordele ved både at vælge en åben foderautomat, men også fordele ved at vælge en lukket. Du kan derfor med fordel prøve dig frem eller bruge flere forskellige alternativer i din have. På den måde er du også sikker på at finde den løsning, der fungere bedst for dig.

Hold fuglene sikre og pas på de farer der kan lure

I forbindelse med fodring af fuglene er der stort fokus på sikkerheden og trygheden, dette er klart du fodre jo ikke fuglene for sjov. Dette er fordi du vil gøre noget godt og så er det også vigtigt at du sørger for tryghed og sikkerhed. Katten er det dyr der har flest fugleliv på samvittigheden, derfor er det vigtigt, at du vælger en foderautomat som du kan placere et par meters afstand for både buske og andre skjul. På den måde har kattene det lidt svære ved at snige sig ind på fuglene. Har du en foderautomat på pæl, så er det vigtigt at vælge en med en glat pæl, på den måde gør du det nemlig svære for kattene at få fuglene. Udover katte, så er en spurvehøg også en risikofaktor for fuglene i din have. Derfor kan det være en god idé at fuglene kan finde skjul nær din foderautomat. Dette kan være tætte buske som for eksempel en hæk af Liguster eller trækroner. Dette kan også fungere som en udkigspost eller et hvilested for de små fugle og skaber dermed de bedste muligheder for fuglelivet i din have.

Find det du mangler på fuglefoderautomat.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 116 produkter fra mere end 31 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 222 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-17 09:03:16.

4
Produkttyper
116
Produkter
31
Forhandlere
222
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.